ADVERTISE WITH US

Njgyra, Llaqe dhe vegla pune(GERMAN COLOR)

  • Rr.Nena Tereze, Fushe Kosove, Kosove Fushë Kosovë, Kosova
  • Mob:+383 45 666 374 Mob:+383 44 687 743
  • Rating               Views: 101357

 

 

Ofrojme:

-Ngjyra dhe llaqe   

-Fasada     

-Izolime       

-Vegla pune           

-Pikore Alumini             

-Tapeta, Ngjyra dekorative etj. 

Poster & AD Poster & AD +
 .
Poster & AD Poster & AD
View Larger Map