ADVERTISE WITH US

Roof coverings of PVC, Sheet Metal Sandwich Panels(SARA)

  • Category: Construction Rr.Beteja e Koshares pn. Prizren, Kosovo Fuzhou, CHINA
  • Mob:+383 45 546 222 Mob:+383 44 128 323
  • Rating               Views: 791656

SARA
Ofrojme keto sherbime:
-Miell gruri universal Tip 500
-Miell gruri per byrek Tip 00
-Mbulesa kulmi nga PVC forme llamarine
-Mbulesa kulmi nga PVC
-Panele sendvic(sandwich)
-Rrethoja metalike per oborre dhe kopshte
-Panele Sendvic(Sandwich) "insotile"
-Mbulesa kulmi transparente nga policarboni 6.75mtr e gjate, 1 mtr e gjere 40mm e trashe
-KARROCA TIP ET-6
-KARROCA TIP ET-5
-Arka per peme EP-1
-Arka per peme ES-2
-Arka per peme Holandez-3
-Arka per buke EP-4
-Arka per peme dhe perime
-KARROCA TIP ET-1
-KARROCA TIP ET-2
-KARROCA TIP ET-3
Rr.Beteja e Koshares pn. Prizre, Kosove
Mob:+383 45 546 222
Mob:+383 44 128 323
Email:ntpsara@gmail.com
Email:info@sara-ks.com  

Poster & AD Poster & AD +
 .
Poster & AD Poster & AD
View Larger Map